Політика конфеденційності

Увага! Перед переглядом сайту https://pushkin.dp.ua/ уважно ознайомтеся з умовами прописаними нижче. Продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з цими умовами.

  1. Персональні дані Користувача даного сайту опрацьовуються згідно з Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року No 2297-VI.
  2. Надаючи свої персональні дані під час реєстрації на сайті, Користувач дає згоду на їх обробку Продавцем, в тому числі з метою просування Продавцем товарів та послуг.
  3. Продавець має право на обробку (збір, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, користування та розповсюдження, передачу) наступних персональних даних Користувача:
    • прізвище, ім’я, по-батькові;
    • адреса електронної пошти;
    • номер контактного телефону;
    • адреса доставки, поштовий індекс;
    • інші персональні дані Користувача, які стали відомі Продавцю.
  4. Користувач дає згоду на те, що Продавець має право обробляти персональні дані Користувача для наступних цілей:
    • повідомлення Користувачу про послуги, новини та рекламні пропозиції Продавця шляхом відправки SMS, електронних повідомлень, MMS, за допомогою пошти та ін.;
    • надання послуг та клієнтської підтримки на запит Користувача;
    • обробка замовлення Користувача на даному сайті та передача даних відповідним підприємствам та службам, які здійснюють доставку для належного виконання замовлення;
    • забезпечення реалізації господарських, цивільно – правових, податкових відносин та відносин у сфері, передбачених статутними документами Продавця, ведення бухгалтерського обліку та здійснення операційної діяльності, необхідних для виконання зробленого Користувачем замовлення;
    • передача персональних даних третім особам (в тому числі контрагентам Продавця) та обробки їх такими третіми особами в усіх випадках, коли це необхідно для виконання зробленого Користувачем замовлення.
  5. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року No2297-VI, а саме:
    • знати про джерело збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження та місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення про отримання цієї інформації уповноваженим їм особам;
    • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, а саме, інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, які містяться у базі персональних даних;
    • на доступ до своїх персональних даних;
    • отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, окрім випадків, передбачених законом, відповідь про те чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
    • пред’являти мотивовану вимогу до власника персональних даних з запереченням проти обробки своїх персональних даних;
    • пред’являти мотивовану вимогу про зміну або знищення своїх персональних даних будь-яким власникам та розпорядникам персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
    • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з навмисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання даних, які є недостовірними або принижують гідність , достоїнство та ділову репутацію фізичної особи;
    • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженої особи, представника Верховної Ради України щодо прав людини або у суд;
    • застосовувати засоби правового захисту у випадку порушення законодавства про захист персональних даних;
    • вносити поправки щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних за надання згоди;
    • скасувати згоду на обробку персональних даних;
    • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
    • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
  6. Персональні дані Користувача зберігаються у базі даних Продавця, яка знаходиться за адресою Продавця.
  7. Продавець залишає за собою право в будь-який час внести зміни до даних Умов використання та обробки персональних даних. Після внесення змін такі зміни набудуть чинності одразу ж після розміщення їх на даному сайті.
МАНІФЕСТ PSHKN

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

ІНТЕЛЕКТ КИДАЄ ВИКЛИК ЗВИЧНОМУ ТА МІНЯЄ ІСТОРІЮ.

ІНТЕЛЕКТ СТВОРЮЄ РІШЕННЯ, ЩО ЗМІНЮЮТЬ МІСТА І КРАЇНИ.

ІНТЕЛЕКТ ЗАПУСКАЄ В КОСМОС РАКЕТИ Й ВІДКРИВАЄ НЕЗВІДАНЕ ДЛЯ ВСІЄЇ ПЛАНЕТИ.

ЙОГО НЕ МОЖНА ПРИВЛАСНИТИ. ВІН НЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РЕСУРСІВ ТА ЗВ'ЯЗКІВ. ЙОГО НЕ ОБМЕЖУЮТЬ ЕКОНОМІЧНІ ТА ПОЛІТИЧНІ КОЛИВАННЯ. НА НЬОГО НІЯК НЕ ВПЛИВАЄ РОЗМІР БАНКІВСЬКОГО РАХУНКУ. АЛЕ ВСЕ СТВОРЕНЕ ЛЮДСТВОМ - ВСІ ВИНАХОДИ, ВІДКРИТТЯ, ІННОВАЦІЇ - ВСЕ СТВОРЕНЕ ЗАВДЯКИ ЙОМУ.

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

І ЗНАЄМО, ЩО ОТОЧЕННЯ РОБИТЬ ІНТЕЛЕКТ СИЛЬНІШИМ. АБО Ж - ПОВНІСТЮ ЙОГО ВИСНАЖУЄ.

СЕРЕДОВИЩЕ МОЖЕ НАДИХАТИ ІНТЕЛЕКТ НА НОВІ ІДЕЇ ТА НАДОВГО ЗАБИРАТИ МОЖЛИВІСТЬ ТВОРИТИ.

МИ ХОЧЕМО БАЧИТИ НАШЕ МІСТО І НАШУ КРАЇНУ ІННОВАЦІЙНИМИ, ТЕХНОЛОГІЧНИМИ, ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ.

ТОМУ МИ СТВОРИЛИ ПРОСТІР ДЛЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО БІЗНЕСУ МІСТА: МИ ХОЧЕМО, ЩОБ У ДНІПРІ З'ЯВИЛОСЯ МІСЦЕ КОНЦЕНТРАЦІЇ КОМПАНІЙ, ЩО ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ І МИ СТВОРЮЄМО ЙОГО ВЖЕ СЬОГОДНІ.

ТОМУ ЩО - МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

PSHKN. Intelligent Business Space