(Русский) Занятия спортом в PSHKN - лучший способ расслабиться после рабочего дня

19 January 2021
(Русский)

Ученые доказали, что лучший способ расслабиться после рабочего дня - заняться спортом! И если к тренажерному залу душа не лежит, а фитнес уже не вызывает тех эмоций, что раньше, зумба - то, что вам нужно.

  • • Симбиоз латиноамериканских танцев и фитнес-упражнений не только способствует поддержанию тела в тонусе, но и помогает справиться со стрессом и даже похудеть
  • • Это не просто скучная тренировка под музыку, а зажигательный танец с элементами кардио, в котором каждый может проявить себя.
  • • Зумба очень полезна для сердца, так как в процессе тренировки вы насыщаете кровь кислородом. А еще она нормализует метаболизм и улучшает работу органов малого таза
  • • Для того, чтобы сделать первые танцевальные “па”, не нужно никуда ехать, ведь посетить занятие вы можете прямо в фитнес центре на 2-м этаже комплекса PSHKN.

И все же, если вам интересны и другие спортивные направления, такие как йога, пилатес, восточные единоборства, кроссфит и др., то вам опять таки к нам!

MANIFESTO PSHKN

WE BELIEVE IN INTELLIGENCE.

INTELLIGENCE CHALLENGES THE FAMILIAR AND CHANGES HISTORY.

INTELLIGENCE CREATES SOLUTIONS THAT CHANGE CITIES AND COUNTRIES.

INTELLIGENCE LAUNCHES ROCKETS INTO SPACE AND REVEALS THE UNKNOWN FOR THE ENTIRE PLANET.

IT CANNOT BE TAKEN AWAY. IT IS INDEPENDENT OF RESOURCES AND CONNECTIONS. . IT IS NOT RESTRICTED BY ECONOMIC AND POLITICAL FLUCTUATIONS. IT IS NOT AFFECTED BY THE SIZE OF BANK ACCOUNT. BUT EVERYTHING THAT WAS CREATED BY HUMANITY – ALL INVENTIONS, DISCOVERIES AND INNOVATIONS – EVERYTHING WAS CREATED THANKS TO IT.

WE BELIEVE IN INTELLIGENCE.

AND KNOW, THAT THE ENVIRONMENT EITHER MAKES INTELLIGENCE STRONGER OR – COMPLETELY DEPLETES IT.

THE ENVIRONMENT CAN INSPIRE THE INTELLECT FOR NEW IDEAS OR DEPRIVE THE OPPORTUNITY TO CREATE FOR A LONG TIME.

WE WANT OUR CITY AND COUNTRY TO BE INNOVATIVE, TECHNOLOGICAL AND INTELLECTUAL.

THAT’S WHY WE’VE CREATED A SPACE FOR THE CITY’S INTELLIGENT BUSINESS. WE WANT THE DNIPRO PEOPLE TO HAVE A PLACE FOR CONCENTRATION OF COMPANIES CREATING THE FUTURE. AND WE ARE CREATING IT TODAY.

BECAUSE WE BELIEVE IN INTELLIGENCE.

PSHKN. Intelligent Business Space